Hola colla.
Com molt bé sabeu alguns de vosaltres i sinó ara ho sabreu, aquest 2017 és l´any on l´Anna i un servidor hem fet ja els 50 anys de vida, i un grup de bons amics sabedors que tant a ella com a mi ens agrada anar de bons restaurants i provar tot tipus de plats, ens van obsequiar amb una estada a Cadaqués a un menú gastronòmic al restaurant Compartir, gestionats pels Xef´s Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, tots ells antics deixebles avançats d´en Ferran Adrià. Van estar amb ell fins el tancament definitiu del Bulli.
Evidentment es nota el pas per l´escola d´en Ferran, però també s´ha de reconeixer que han seguit innovant i provant coses, molt positives s´ha de dir. En fí son uns autèntics apassionats per la cuina.
El cert és que aquest restaurant instal·lat al bell mig de Cadaqués, va ser on van començar la seva aventura, de seguida tothom en parlava i l´èxit els hi va arribar com no podia ser d´altre manera, per tant al cap de dos anys van fer un segon pas que va ser obrir un restaurant a Barcelona, el Disfrutar el qual al poc temps d´inaugurar-lo ja els hi van concedir la seva primera estrella Michelin, i de ben segur (posaria la mà al foc) que aquest any els hi caurà la segona.
Haig de dir que en el Disfrutar, servidor ja hi ha "disfrutat", va ser tota una experiència gustativa de sabors i sensacions. Tinc les fotos dels plats que conformen el menú degustació que varem menjar, però com que per aquell temps no existia aquest brillant fòrum no hi ha post . Però tranquils que hi tornarem ben aviat doncs ja tenim data reservada pel proper 11 de març del 2018 .
Però centrem-nos amb els plats que ens van obsequiar al Compartir i que son aquests:
Aquí tenim l´entrada al Restaurant.
Petit còctel de benvinguda amb fruita de la passió amb rom i cafè.
Gelat de gaspatxo amb fruites (síndria i maduixes).
Tomàquets confitats amb parmesà i gelatina de cítric
Sardines macerades amb escuma de rave amb festucs i gerds.
Anxoves amb ceps i tòfona.
Ensalada russa amb escuma de maionesa amb llagostins.
Bunyols de bacallà amb escuma de mel.
Parmentier amb ou bullit a baixa temperatura.
Ostra a la japonesa.
Shabo-Shabo de verdures amb salmó.
Porc a l´estil mexicà amb esferificació de blat de moro.
Escuma de crema catalana amb gelat de cirera (a sota).
Bombons de xocolata amb gelat de fruites del bosc.
Coulant d´avellana amb gelat de mango.
Digestiu (arròs de llet).
I aquí estem amb el xef de guardia en Mateu Casañas. Normalment ell sempre està a Cadaqués i l´Oriol i l´Eduard estan a Barcelona
En fi, aquest és el petit resum de la nostre estada i que volem COMPARTIR amb tots vosaltres.
No dubteu en anar-hi, de ben segur que en gaudireu.
Salut carpantes.
Xavi Mañà
COMPARTIR. Tot un regal.
COMPARTIR. Tot un regal.
Mai discuteixis amb un imbècil, primer et farà rebaixar al seu nivell i després et guanyarà per experiència.
Re: COMPARTIR. Tot un regal.
Té una pinta sensacional del COMPARTIR i m'alegra molt veure que vau gaudir de l'experiència.
Enhorabona!!!
Enhorabona!!!
Re: COMPARTIR. Tot un regal.
Si noi, tota una grata experiència i molt recomanable que vulgui menjar alta gastronomia a un preu/qualitat excel·lent.
Llàstima que quan fem la volta al Cap de Creus, no tinguem temps de parar-nos-hi
Mai discuteixis amb un imbècil, primer et farà rebaixar al seu nivell i després et guanyarà per experiència.
Re: COMPARTIR. Tot un regal.
Impressionant, ho poso a la llarga llista de desitjos de Cap d'Any
La llista d'espera és molt llarga?
Per cert, ets el Pitoniso Xavi, es nota que domines el tema:
La llista d'espera és molt llarga?
Doncs tot és proposar-s'ho, no? Clar que millor no anar-hi en malles
Per cert, ets el Pitoniso Xavi, es nota que domines el tema:
Ja la tenenXavi M ha escrit: el Disfrutar el qual al poc temps d´inaugurar-lo ja els hi van concedir la seva primera estrella Michelin, i de ben segur (posaria la mà al foc) que aquest any els hi caurà la segona.
Sempre pot ser un gran dia! Busquem el motiu!
Re: COMPARTIR. Tot un regal.
En el compartir no gaire, però millor no anar amb presses i menys vestit de romà
Mai discuteixis amb un imbècil, primer et farà rebaixar al seu nivell i després et guanyarà per experiència.
Re: COMPARTIR. Tot un regal.
es veia a venir.Pere ha escrit: ↑26 des. 2017, 23:59Per cert, ets el Pitoniso Xavi, es nota que domines el tema:Ja la tenenXavi M ha escrit: el Disfrutar el qual al poc temps d´inaugurar-lo ja els hi van concedir la seva primera estrella Michelin, i de ben segur (posaria la mà al foc) que aquest any els hi caurà la segona.
I ara ja tinc reserva pel mes de febrer, per poder gaudir del nou menú
Mai discuteixis amb un imbècil, primer et farà rebaixar al seu nivell i després et guanyarà per experiència.
Qui està connectat
Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants