2024-04-28 Conreries, Vallençanes i una Font de Cera
Publicat: 11 maig 2024, 19:04
Pujo de casa cap a la carretera de la Conreria, l'itinerari és molt bonic
Baixo fins Sant Fost. Massa cotxes: giro i torno a pujar Conreria amunt
En quatre km arribaré al Seminari
Les paelles d'arròs i pollastre de la carretera són molt boniques
De la Conreria passo a la Vallençana i baixo fins la rotonda de la carretera de La Roca per tornar a pujar. No faig fotos, la carretera està molt vista i jo tinc poca memòria i m'oblido del mòbil.
Arribo als bombers i torno a pujar la Conreria, ara des de Badalona. La baixada la faig per on havia pujat de bon matí, aquí les paelles són de mar i muntanya: escamarlans i pollastre
Baixo de la Conreria cap a Tiana, aquí tenim la paella de mar i muntanya del dia: galeres, sèpia , escamarlans, conill , pollastre i musclos
I ara de Tiana cap a Montgat, amb una altra paella plena de crustacis però sense animals terrestres
Passo per la N II per pujar a Alella. Aquí hi ha moltes paelles, la primera és de mar i muntanya: arròs, conill, gambes i musclos del Delta amb els additius del pantà de Flix
De baixada a Vallromanes és un festival culinari, amb paelles d'arròs i tota mena d'animals, peixos, crustacis i verdures, però no hi ha fotos ja que tinc un conductor una mica nerviós al darrera. Ja les faré un altre dia. Arribo a Vilanova i passo per la carretera de la Roca fins Sant Fost, on torno a pujar la Conreria. Ara sí que m'aturo i faig la foto de la paelleta que em faltava al menú degustació d'avui, aquesta és de Yatekomo Yakisoba, només s'ha d'escalfar una estoneta però no porta massa cosa bona, només colorants, aromes i conservants
I això és tot. Una jornada amb molt bona temperatura i bona ruta per celebrar la festa del dia com cal. Només hauria faltat menjar paella a casa, però com que ara sóc vegà m'he hagut de conformar amb un deliciós plat de tofu.
Baixo fins Sant Fost. Massa cotxes: giro i torno a pujar Conreria amunt
En quatre km arribaré al Seminari
Les paelles d'arròs i pollastre de la carretera són molt boniques
De la Conreria passo a la Vallençana i baixo fins la rotonda de la carretera de La Roca per tornar a pujar. No faig fotos, la carretera està molt vista i jo tinc poca memòria i m'oblido del mòbil.
Arribo als bombers i torno a pujar la Conreria, ara des de Badalona. La baixada la faig per on havia pujat de bon matí, aquí les paelles són de mar i muntanya: escamarlans i pollastre
Baixo de la Conreria cap a Tiana, aquí tenim la paella de mar i muntanya del dia: galeres, sèpia , escamarlans, conill , pollastre i musclos
I ara de Tiana cap a Montgat, amb una altra paella plena de crustacis però sense animals terrestres
Passo per la N II per pujar a Alella. Aquí hi ha moltes paelles, la primera és de mar i muntanya: arròs, conill, gambes i musclos del Delta amb els additius del pantà de Flix
De baixada a Vallromanes és un festival culinari, amb paelles d'arròs i tota mena d'animals, peixos, crustacis i verdures, però no hi ha fotos ja que tinc un conductor una mica nerviós al darrera. Ja les faré un altre dia. Arribo a Vilanova i passo per la carretera de la Roca fins Sant Fost, on torno a pujar la Conreria. Ara sí que m'aturo i faig la foto de la paelleta que em faltava al menú degustació d'avui, aquesta és de Yatekomo Yakisoba, només s'ha d'escalfar una estoneta però no porta massa cosa bona, només colorants, aromes i conservants
I això és tot. Una jornada amb molt bona temperatura i bona ruta per celebrar la festa del dia com cal. Només hauria faltat menjar paella a casa, però com que ara sóc vegà m'he hagut de conformar amb un deliciós plat de tofu.