Desprès d´una matinal d´exploració, toca recuperar forces al RUBIÓN
Publicat: 15 jul. 2017, 20:20
Hola Colla.
Després de sortir per anar a investigar un tram que feia temps que em rondava pel cap, no hi ha res millor que recuperar forces tot anant a dinar a casa d´un amic, bé a casa d´un amic que té un restaurant i com no podia ser d´una altre manera, toca estrenar aquesta secció amb el http://rubion.es/
Com s'agraïen els trams ombrívols
Aquí tenim una font a tocar de casa, i mai hi havia estat. Imperdonable per part meva.
Desprès de gastar energies i abans d'anar cap a casa, tocava hidratar-se una mica
Aquí tenim uns musclos que a l´Anna li agraden molt. Son de Mont-Saint Michel. Petits però molts bons i gustosos.
Tot regat amb un bon vi coupage de les "rias baixas"
i no podien faltar unes boines cloïsses.
i aquí tenim el súmmum. El meu arròs preferit, el d´espardenyes.
i ara ja al torn dels postres, l´Anna es menja una mouse de xocolata amb avellanes.
I jo gelat de torró amb ratafia.
i com no,....... traca final amb els GinTònic´s
Bé, fins aquí el meu primer reportatge d´aquesta secció, prometo que n´hi hauran molts més. Sigui amb pedalada prèvia o no
Salut, pedals i bona cuina.
Xavi Mañà
Després de sortir per anar a investigar un tram que feia temps que em rondava pel cap, no hi ha res millor que recuperar forces tot anant a dinar a casa d´un amic, bé a casa d´un amic que té un restaurant i com no podia ser d´una altre manera, toca estrenar aquesta secció amb el http://rubion.es/
Com s'agraïen els trams ombrívols
Aquí tenim una font a tocar de casa, i mai hi havia estat. Imperdonable per part meva.
Desprès de gastar energies i abans d'anar cap a casa, tocava hidratar-se una mica
Aquí tenim uns musclos que a l´Anna li agraden molt. Son de Mont-Saint Michel. Petits però molts bons i gustosos.
Tot regat amb un bon vi coupage de les "rias baixas"
i no podien faltar unes boines cloïsses.
i aquí tenim el súmmum. El meu arròs preferit, el d´espardenyes.
i ara ja al torn dels postres, l´Anna es menja una mouse de xocolata amb avellanes.
I jo gelat de torró amb ratafia.
i com no,....... traca final amb els GinTònic´s
Bé, fins aquí el meu primer reportatge d´aquesta secció, prometo que n´hi hauran molts més. Sigui amb pedalada prèvia o no
Salut, pedals i bona cuina.
Xavi Mañà