Pàgina 1 de 1

Desprès d´una matinal d´exploració, toca recuperar forces al RUBIÓN

Publicat: 15 jul. 2017, 20:20
Autor: Xavi M.
Hola Colla.

Després de sortir per anar a investigar un tram que feia temps que em rondava pel cap, no hi ha res millor que recuperar forces tot anant a dinar a casa d´un amic, bé a casa d´un amic que té un restaurant :lol: :lol: i com no podia ser d´una altre manera, toca estrenar aquesta secció amb el http://rubion.es/

Com s'agraïen els trams ombrívols
Imatge

Aquí tenim una font a tocar de casa, i mai hi havia estat. Imperdonable per part meva.
Imatge

Desprès de gastar energies i abans d'anar cap a casa, tocava hidratar-se una mica ;)
Imatge

Imatge

Aquí tenim uns musclos que a l´Anna li agraden molt. Son de Mont-Saint Michel. Petits però molts bons i gustosos.
Imatge

Tot regat amb un bon vi coupage de les "rias baixas"
Imatge

i no podien faltar unes boines cloïsses.
Imatge

i aquí tenim el súmmum. El meu arròs preferit, el d´espardenyes.
Imatge

Imatge

i ara ja al torn dels postres, l´Anna es menja una mouse de xocolata amb avellanes.
Imatge

I jo gelat de torró amb ratafia. ;)
Imatge

i com no,....... traca final amb els GinTònic´s
Imatge

Bé, fins aquí el meu primer reportatge d´aquesta secció, prometo que n´hi hauran molts més. Sigui amb pedalada prèvia o no :lol: :lol:

Salut, pedals i bona cuina.

Xavi Mañà

Re: Desprès d´una matinal d´exploració, toca recuperar forces al RUBIÓN

Publicat: 15 jul. 2017, 20:40
Autor: Josep Carreira
Quin reportatge Xavi, esoero que el menjar asi sigut tan bó, com les fotos

Re: Desprès d´una matinal d´exploració, toca recuperar forces al RUBIÓN

Publicat: 16 jul. 2017, 14:20
Autor: silvesterbike
l'arròs del Rubion amb espardenyes o descalç està molt bo

Re: Desprès d´una matinal d´exploració, toca recuperar forces al RUBIÓN

Publicat: 18 jul. 2017, 14:05
Autor: Xavi M.
Josep Carreira ha escrit:
15 jul. 2017, 20:40
Quin reportatge Xavi, esoero que el menjar asi sigut tan bó, com les fotos
Ja saps tu que sempre el menjar al Rubión està a l´alçada.
silvesterbike ha escrit:
16 jul. 2017, 14:20
l'arròs del Rubion amb espardenyes o descalç està molt bo
Completament d´acord.