Pàgina 1 de 1

DISFRUTAR. Desprès de la primera la segona i aviat la tercera

Publicat: 05 maig 2018, 18:43
Autor: Xavi M.
Hola colla de golafres.

Després d´algun temps moderant-me en penjar certes fotos, ara si que ha arribat el moment de tornar-hi i DISFRUTAR.

Doncs això que novament vàrem anar amb la meva estimada Anna al restaurant DISFRUTAR de Barcelona, ja hi havíem estat l´any passat quan els hi van concedir la primera estrella Michelin i un servidor ja els hi vaig pronosticar que ben aviat cauria la segona doncs vàrem xalar d´allò més. I dit i fet el pronòstic la meva previsió es va acomplir ja que actualment ja disposa de DUES ESTRELLES MICHELIN.

I ja us podeu imaginar el pronòstic que els hi vaig predir per l any 2019, oi? :roll:

Si teniu oportunitat, no deixeu d´anar-hi, doncs aquella frase de que els somnis moltes vegades es transformen en realitat, en aquest cas és una certesa de que tres companys de cuina del gran Ferran Adrià, un cop va tancar El Bulli es van unir per fer els seu somni. I que duri.

I aquí us deixo les imatges del menú que vàrem fer i que és el "Gran Festival":

Còctel de benvinguda "Americà" amb essència de Campari.
Imatge

Amanida de llavors de tomàquet, ametlles tendres i vinagreta de mango.
Imatge

Catània d´ametlles.
Imatge

Ametlles super tendres en vinagreta.
Imatge

“Sandwich” de gaspatxo amb guarnició olorosa de vinagre.
Imatge

Coliflor negre amb beixamel de coco i llima.
Imatge

La Gilda del Disfrutar.
Imatge

Conserva de navalles i algues a la sal.
Imatge

Pesto multi-esfèric amb anguila fumada.
Imatge

Ou a la carbonara amb bolets.
Imatge

Terrina gelada de parmesà, ou i oliva negre.
Imatge

Llagostí en suquet.
Imatge

Llagostí amb xili, ou de guatlla i quall de llet.
Imatge

Consomé de calçot i katsoubushi. Cor de calçot en romesco.
Imatge

Ravioli cruixent de romesco.
Imatge

Escabetx de pollastre amb ostres.
Imatge

Laksa.
Imatge

Sèmola de lat de moro i colomí.
Imatge

Crispeta liquida.
Imatge

Soufflé de blat de moro.
Imatge

Bombó de foie i colomí i maduixa semi-deshidratada freda.
Imatge

Colomí amb abric de blat de moro i tòfona negra.
Imatge

Pandan.
Imatge

Cireres 2017.
Imatge

“Tarta al Whisky”.
Imatge

“Coquitos”.
Imatge

Cotó de cacau i menta.
Imatge

I aquí ens teniu amb els tres xef´s: Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch.
Imatge

Imatge

Imatge


I fins aquí la meva petita contribució a donar a conèixer restaurants emblemàtics del nostre país.

Salut.

Xavi Mañà

Re: DISFRUTAR. Desprès de la primera la segona i aviat la tercera

Publicat: 04 ago. 2024, 19:27
Autor: Pere
Doncs no només té la tercera estrella, aquest any és el millor restaurant del món.
Aquí en parlen:
DISFRUTAR

Per si no us voleu subscriure o entrar-hi privadament, aquí hi ha la foto de la classificació:
Imatge

Així que ja tenim un digne successor d'en Rappel o del Pitoniso Pito: en Manyà.