DISFRUTAR. Desprès de la primera la segona i aviat la tercera
Publicat: 05 maig 2018, 18:43
Hola colla de golafres.
Després d´algun temps moderant-me en penjar certes fotos, ara si que ha arribat el moment de tornar-hi i DISFRUTAR.
Doncs això que novament vàrem anar amb la meva estimada Anna al restaurant DISFRUTAR de Barcelona, ja hi havíem estat l´any passat quan els hi van concedir la primera estrella Michelin i un servidor ja els hi vaig pronosticar que ben aviat cauria la segona doncs vàrem xalar d´allò més. I dit i fet el pronòstic la meva previsió es va acomplir ja que actualment ja disposa de DUES ESTRELLES MICHELIN.
I ja us podeu imaginar el pronòstic que els hi vaig predir per l any 2019, oi?
Si teniu oportunitat, no deixeu d´anar-hi, doncs aquella frase de que els somnis moltes vegades es transformen en realitat, en aquest cas és una certesa de que tres companys de cuina del gran Ferran Adrià, un cop va tancar El Bulli es van unir per fer els seu somni. I que duri.
I aquí us deixo les imatges del menú que vàrem fer i que és el "Gran Festival":
Còctel de benvinguda "Americà" amb essència de Campari.
Amanida de llavors de tomàquet, ametlles tendres i vinagreta de mango.
Catània d´ametlles.
Ametlles super tendres en vinagreta.
“Sandwich” de gaspatxo amb guarnició olorosa de vinagre.
Coliflor negre amb beixamel de coco i llima.
La Gilda del Disfrutar.
Conserva de navalles i algues a la sal.
Pesto multi-esfèric amb anguila fumada.
Ou a la carbonara amb bolets.
Terrina gelada de parmesà, ou i oliva negre.
Llagostí en suquet.
Llagostí amb xili, ou de guatlla i quall de llet.
Consomé de calçot i katsoubushi. Cor de calçot en romesco.
Ravioli cruixent de romesco.
Escabetx de pollastre amb ostres.
Laksa.
Sèmola de lat de moro i colomí.
Crispeta liquida.
Soufflé de blat de moro.
Bombó de foie i colomí i maduixa semi-deshidratada freda.
Colomí amb abric de blat de moro i tòfona negra.
Pandan.
Cireres 2017.
“Tarta al Whisky”.
“Coquitos”.
Cotó de cacau i menta.
I aquí ens teniu amb els tres xef´s: Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch.
I fins aquí la meva petita contribució a donar a conèixer restaurants emblemàtics del nostre país.
Salut.
Xavi Mañà
Després d´algun temps moderant-me en penjar certes fotos, ara si que ha arribat el moment de tornar-hi i DISFRUTAR.
Doncs això que novament vàrem anar amb la meva estimada Anna al restaurant DISFRUTAR de Barcelona, ja hi havíem estat l´any passat quan els hi van concedir la primera estrella Michelin i un servidor ja els hi vaig pronosticar que ben aviat cauria la segona doncs vàrem xalar d´allò més. I dit i fet el pronòstic la meva previsió es va acomplir ja que actualment ja disposa de DUES ESTRELLES MICHELIN.
I ja us podeu imaginar el pronòstic que els hi vaig predir per l any 2019, oi?
Si teniu oportunitat, no deixeu d´anar-hi, doncs aquella frase de que els somnis moltes vegades es transformen en realitat, en aquest cas és una certesa de que tres companys de cuina del gran Ferran Adrià, un cop va tancar El Bulli es van unir per fer els seu somni. I que duri.
I aquí us deixo les imatges del menú que vàrem fer i que és el "Gran Festival":
Còctel de benvinguda "Americà" amb essència de Campari.
Amanida de llavors de tomàquet, ametlles tendres i vinagreta de mango.
Catània d´ametlles.
Ametlles super tendres en vinagreta.
“Sandwich” de gaspatxo amb guarnició olorosa de vinagre.
Coliflor negre amb beixamel de coco i llima.
La Gilda del Disfrutar.
Conserva de navalles i algues a la sal.
Pesto multi-esfèric amb anguila fumada.
Ou a la carbonara amb bolets.
Terrina gelada de parmesà, ou i oliva negre.
Llagostí en suquet.
Llagostí amb xili, ou de guatlla i quall de llet.
Consomé de calçot i katsoubushi. Cor de calçot en romesco.
Ravioli cruixent de romesco.
Escabetx de pollastre amb ostres.
Laksa.
Sèmola de lat de moro i colomí.
Crispeta liquida.
Soufflé de blat de moro.
Bombó de foie i colomí i maduixa semi-deshidratada freda.
Colomí amb abric de blat de moro i tòfona negra.
Pandan.
Cireres 2017.
“Tarta al Whisky”.
“Coquitos”.
Cotó de cacau i menta.
I aquí ens teniu amb els tres xef´s: Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch.
I fins aquí la meva petita contribució a donar a conèixer restaurants emblemàtics del nostre país.
Salut.
Xavi Mañà