LES COLS. Dues estrelles volcàniques
Publicat: 27 des. 2017, 20:10
Hola colla.
El passat disset tot aprofitant que era el nostre aniversari de casament, vàrem aprofitar per fer cultura gastronòmica d´alta volada i ens vàrem endinsar a la zona volcànica de La Garrotxa on vàrem càtar les excel·lències que ens va preparar la Xef Fina Puigdevall en el seu Restaurant Les Cols.
Al bell mig d´Olot rau aquesta masia on toques el cel amb les seves dues estrelles Michelin que ens van acompanyar en el menú degustació que vàrem fer i que és aquest:
Copa de cava de benvinguda amb Llonganissa i botifarra artesanal d´Olot
Crosta de fajol
Blini de fajol amb botifarra de perol, Canepé de fajol i Biquini de papada de porc
Espagueti amb brou fumat
Llesca de pa de llard de porc
Calçot en tempura de carbó
Fesols de Santa Pau
Mató Gelat
Crema de bròquil amb arengada
Royale de tòfona negre
Ou fresc del dia amb tòfona
Sopa de carxofa amb menta
Bacallà amb brandada
Costelló de porc de raça Duroc
Assortit de formatges catalans
Poma de ciri
Moniato amb trompetes de la mort
Paisatge volcànic nadalenc de farinetes de fajol ensucrades i Neules i torrons artesans
Rajola de xocolata amb pa del forn de llenya dels Hostalets d´en Bas
i aquí ens teniu amb la Fina
Desprès de tres hores gaudint-ne, al sortir ja començava a fer-se fosc i al mirar al cel, efectivament hi havien dues estrelles a sobre del cel d´Olot que brillaven més que altres.
Salut i a per la propera.
Xavi Mañà
El passat disset tot aprofitant que era el nostre aniversari de casament, vàrem aprofitar per fer cultura gastronòmica d´alta volada i ens vàrem endinsar a la zona volcànica de La Garrotxa on vàrem càtar les excel·lències que ens va preparar la Xef Fina Puigdevall en el seu Restaurant Les Cols.
Al bell mig d´Olot rau aquesta masia on toques el cel amb les seves dues estrelles Michelin que ens van acompanyar en el menú degustació que vàrem fer i que és aquest:
Copa de cava de benvinguda amb Llonganissa i botifarra artesanal d´Olot
Crosta de fajol
Blini de fajol amb botifarra de perol, Canepé de fajol i Biquini de papada de porc
Espagueti amb brou fumat
Llesca de pa de llard de porc
Calçot en tempura de carbó
Fesols de Santa Pau
Mató Gelat
Crema de bròquil amb arengada
Royale de tòfona negre
Ou fresc del dia amb tòfona
Sopa de carxofa amb menta
Bacallà amb brandada
Costelló de porc de raça Duroc
Assortit de formatges catalans
Poma de ciri
Moniato amb trompetes de la mort
Paisatge volcànic nadalenc de farinetes de fajol ensucrades i Neules i torrons artesans
Rajola de xocolata amb pa del forn de llenya dels Hostalets d´en Bas
i aquí ens teniu amb la Fina
Desprès de tres hores gaudint-ne, al sortir ja començava a fer-se fosc i al mirar al cel, efectivament hi havien dues estrelles a sobre del cel d´Olot que brillaven més que altres.
Salut i a per la propera.
Xavi Mañà