Pàgina 1 de 1

LES COLS. Dues estrelles volcàniques

Publicat: 27 des. 2017, 20:10
Autor: Xavi M.
Hola colla.

El passat disset tot aprofitant que era el nostre aniversari de casament, vàrem aprofitar per fer cultura gastronòmica d´alta volada i ens vàrem endinsar a la zona volcànica de La Garrotxa on vàrem càtar les excel·lències que ens va preparar la Xef Fina Puigdevall en el seu Restaurant Les Cols.

Imatge

Imatge

Imatge

Al bell mig d´Olot rau aquesta masia on toques el cel amb les seves dues estrelles Michelin que ens van acompanyar en el menú degustació que vàrem fer i que és aquest:

Copa de cava de benvinguda amb Llonganissa i botifarra artesanal d´Olot
Imatge

Crosta de fajol
Imatge

Blini de fajol amb botifarra de perol, Canepé de fajol i Biquini de papada de porc
Imatge

Espagueti amb brou fumat
Imatge

Llesca de pa de llard de porc
Imatge

Calçot en tempura de carbó
Imatge

Fesols de Santa Pau
Imatge

Mató Gelat
Imatge

Crema de bròquil amb arengada
Imatge

Royale de tòfona negre
Imatge

Ou fresc del dia amb tòfona
Imatge

Sopa de carxofa amb menta
Imatge

Bacallà amb brandada
Imatge

Costelló de porc de raça Duroc
Imatge

Assortit de formatges catalans
Imatge

Poma de ciri
Imatge

Moniato amb trompetes de la mort
Imatge

Paisatge volcànic nadalenc de farinetes de fajol ensucrades i Neules i torrons artesans
Imatge

Rajola de xocolata amb pa del forn de llenya dels Hostalets d´en Bas
Imatge

i aquí ens teniu amb la Fina
Imatge

Desprès de tres hores gaudint-ne, al sortir ja començava a fer-se fosc i al mirar al cel, efectivament hi havien dues estrelles a sobre del cel d´Olot que brillaven més que altres.

Imatge

Salut i a per la propera.
Xavi Mañà